Over Highlite

Empowering entertainment

Alles wat we bij Highlite doen is erop gericht om iedere persoon en elke organisatie in de entertainmentindustrie in staat te stellen meer te bereiken. Dit doen we door klanten wereldwijd te voorzien van de juiste lange-termijn benodigdheden voor iedere toepassing en in elke prijsklasse.

Onze sterke merken vertegenwoordigen duizenden producten. Elk product wordt zorgvuldig voor je geselecteerd om je publiek herinneringen te kunnen geven die ze nooit zullen vergeten.

In 2019 vierden we 25 jaar Highlite. Wat ooit begon als een kleine onderneming, opgericht door Huub en Conny De la Haije, is snel uitgegroeid tot een internationale organisatie met meer dan 150 medewerkers waarmee we producten over de hele wereld distribueren. Ondanks onze snelle groei bieden we nog steeds dezelfde hoge kwaliteit aan producten en diensten die onze klanten verdienen.

Momenteel distribueren we naar meer dan 80 landen. We hebben vestigingen in de UK, Italië, China en ons hoofdkantoor is gevestigd in Kerkrade (Nederland), met een volledig geautomatiseerd magazijn met meer dan 25.000 m² aan opslagruimte om een hoge beschikbaarheid en snelle levering te kunnen garanderen.

Hier, bij Highlite, delen we allemaal een grote passie en vreugde voor evenementen. Daarom vertegenwoordigt Highlite sterke merken in oplossingen voor audio, showlicht, professionele verlichting, podiumeffecten, videoweergave en podiumbenodigdheden. Wij blijven ons inzetten om een steeds betere full-service aanbieder van entertainmentapparatuur te worden, waarmee je iedere gewenste visuele- en geluidsbeleving kunt creëren.

Onze merken

Showtec Voor een mooiere beeldvorming

Showtec geeft je de mogelijkheid om indruk te maken op je publiek door het toepassen van heldere, kleurrijke en levendige beeldvorming die ze zich zullen blijven herinneren.
Dit doen we met een breed aanbod aan betrouwbare en duurzame podium verlichting en special effects die voldoen aan de behoeften en wensen in de entertainment branche.
Showtec vertegenwoordigd meer dan duizend producten, variërend van statische-, bewegende- en effectverlichting tot theaterspots en DMX-controllers.

Infinity Voor perfectie in verlichting

Infinity maakt het mogelijk om je publiek de best mogelijke indruk te geven die beschikbaar is om de kwaliteit van je show tot het maximale op te voeren.
Dit doen we door visuele oplossingen aan te bieden van de hoogste kwaliteit en te voorzien in de behoeften en wensen voor professionele entertainment toepassingen.
Infinity vertegenwoordigt producten met aandacht voor perfectie, variërend van bewegende en statische theater- en studioverlichting tot complete slimme besturingsoplossingen.

DAP Audio & Kabels

DAP voorziet in functionele audio-communicatie oplossingen voor het creëren van de juiste sfeer op iedere locatie.
Dit doen we door een breed assortiment aan duurzame audio-oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van de publieke sector, bedrijven en evenementen.
DAP vertegenwoordigt meer dan duizend producten, variërend van microfoons en speakers tot kabels en mengpanelen voor zowel vaste als mobiele toepassingen.

DMT Hoge visuele impact

DMT maakt het mogelijk dat je de boodschap, gevoelens en overtuigingen die je wilt overbrengen op je publiek kunt versterken door middel van beelden. Dit doen we door de juiste vaste en mobiele oplossingen aan te bieden op het gebied van video weergave op basis van onze kennis en jarenlange ervaring.
DMT vertegenwoordigt veel producten, variërend van LED- en projectieschermen tot bijbehorende AV controllers en hardware voor videoweergave, zowel voor binnen- als buitenlocaties.

Artecta Sfeerverlichting

Artecta zorgt ervoor dat je huis, pand of bedrijf er echt uitspringt door een stijlvolle en sfeervolle indruk achter te laten bij je bezoekers, zowel voor het interieur als het exterieur.
Wij doen dit door een breed assortiment aan betrouwbare en duurzame verlichting aan te bieden voor iedere toepassing en elk budget, die je de juiste architecturale “finishing touch” geeft.
Artecta richt zich met name op complete oplossingen voor aanstuurbare sfeer (Mood) en volg (Track) verlichting. Ook voorziet Artecta in diverse architectuur verlichting, zoals plafond- (Down) en muur (Wall) verlichting.

Showgear Essentiële podiumbenodigdheden, -verbruiksartikelen en -accessoires

Showgear zorgt ervoor dat je podia en evenementen snel, veilig en gemakkelijk kunt bouwen en breken, terwijl je zelfverzekerd bent dat je gear je nooit in de steek laat.
Dit doen we door een compleet aanbod van betrouwbare en duurzame podiumbenodigdheden te bieden voor elke toepassing en elk budget.
Showgear vertegenwoordigt honderden producten, variërend van rigging apparatuur en stroomdistributie tot flightcases en theaterdoeken voor zowel mobiele en vaste binnen- en buitenoplossingen.

 

Ga naar Producten

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing